fbpx
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 600

Osobne priče

White willow kapsule

Pišem vam jer osjećam potrebu pohvaliti vaš proizvod White Willow koji uzimam već nekoliko mjeseci. Dugi niz godina patim od jakih glavobolja, patim i od bolova u gornjem dijelu leđa pogotovo oko lopatica, lumbalnom dijelu, a i bolovi u ramenima su također česti, uglavnom, osjećam se kao Jeremija iz Alan Forda.

Opširnije...
Komentiraj (0 Komentara)

Ančica Nakić

Ančica Nakić podijelila je sa nama svoju priču 

Prije dvije godine pojavili su mi se bolovi najprije u lijevom stopalu, potom desnom, a onda i oba koljena. Preko mjesec dana sam imala temperaturu 38-39,5 C. Jako teško sam hodala. Nisam mogla pregibati nogu u koljenu. Uz to su mi bili i otečeni skočni zglobovi i koljena.

Dok sam u kolovozu pred šalterom čekala upis za jednu pretragu, srušila sam se pa su me odmah hospitalizirali. Bila sam u bolnici skoro 3 tjedna. Napravljeno je mnoštvo pretraga i dobiveni zbunjujući nalazi. Potom me otpuštaju na kućnu njegu uz terapiju kortikosteroidima (Decortin), Salazopirin, Arava. Prethodno mi je napravljena punkcija koljena i dobila sam Medrol.

Opširnije...
Komentiraj (0 Komentara)

Lukina osobna priča

Zovem se Luka Šimić, imam 25 godina.

Medicinski nalazi:

Sa 17 godina primjećujem oticanje desnog koljena bez ikakvog razloga. Nije bilo nikakvog fizičkog udarca, pokreta ili slično budući da se u to doba nisam bavio sportom. Neobjašnjivo oticanje koljena. Budući da je to bilo prije 8 godina, ne sjećam se kako sam postupio u to vrijeme. Vjerojatno sam išao na rengen koljena koji je pokazao urednu sliku. Moji simptomi su bili: otečenost desnog koljena i zategnutost kože. 

Opširnije...
Komentiraj (4 Komentara)

Nenad HorvatReumatološki pacijenti ostaju bez terapije jer pojedine bolnice nemaju novca za liječenje, upozorava Nenad Horvat, predsjednik udruge Remisija koja je pokrenula kampanju "Vraćen život" upravo kako bi pridonijeli osvješćivanju ovog problema te pomogli oboljelima.

Opširnije...
Komentiraj (0 Komentara)

vjezbanje umirovljeniciU Maksimiru je otvoren specijalni park za tjelovježbu, projekt vrijedan 168 tisuća kuna, a građanima je na raspolaganju osam različitih sprava za vježbanje

U Domu za umirovljenike Maksimir je svi odmilja zovu "disanje". Uvijek je prva u parku za vježbanje i svima objašnjava važnost disanja tijekom tjelovježbe. Ksenija Mirić ima 86 godina, no i dalje se može pohvaliti pravim sportskim duhom. Obožava trčanje i ples. Jedne je godine čak osvojila četvrto mjesto na državnom prvenstvu u trčanju. No, posljednjih deset godina ima problema s bolovima u kukovima i prošla je čak tri operacije.

Opširnije...
Komentiraj (0 Komentara)

Marija HruskarMarija Hruškar boluje od reumatoidnog artritisa, bolesti koja zahvaća zglobove, kod nekih oboljelih i unutrašnje organe, i koja se ne može izliječiti. Oko 50 posto bolesnika postaje radno nesposobno deset godina nakon dijagnoze. Osim uobičajenih preporuka za zdrave navike, ta se bolest ne može spriječiti, odnosno pojedinac ne može učiniti ništa da izbjegne bolest. Kod Marije Hruškar ona je dijagnosticirana prije 16 godina kada joj je bilo 30. Danas ona, zahvaljujući lijekovima, još uvijek radi puno radno vrijeme i odgaja svoju 8-godišnju kćer.

Opširnije...
Komentiraj (0 Komentara)

Više članaka ...

Stranica 1 od 2