fbpx

Upućujemo Vas, kao korisnike www.moj-artritis.net da, prije pristupanja ovim stranicama, pažljivo proučite niže navedene odredbe, obzirom da iste sadrže uvjete pod kojima možete pristupiti ovim stranicama i koristiti ih, te također definiraju Vaša prava i obveze s time u vezi, kao i prava i obveze Farmavite d.o.o.. Vašim pristupanjem ovim stranicama, smatra se da ste pažljivo proučili dolje navedene uvjete, te da u potpunosti prihvaćate biti vezani istima.

Registriranim korisnikom, odnosno članom zajednice moj-artrtis net može postati svaka osoba koja je osobno zainteresirana za  povezivanje i razmjenu informacija s drugim osobama, a u vezi artrtisa. Članstvo je besplatno.  Rad mrežnog mjesta financira i nadgleda tvrtka Farmavita d.o.o. koja ujedno zadržava sva autorska prava vazana za sadržaj objavljen na ovim strnicama. 

Podaci sadržani na stranicama www.moj-artritis.net, ili s njima povezanim stranicama, općenitog su karaktera, kreirarnai su od strane registriranih korisnika ovih stranica, te predstvaljaju njihove osobne i neprofesionalne stavove.  Većina registriranih korisnika nisu medicinsku stručnjaci, te stoga svi podatci objavljeni na  mrežnom mjestu moj-artritis.net  ne predstavljaju usluge specifičnog medicinskog savjeta za pojedinačne slučajeve, niti savjet liječnika, niti isti mogu zamijeniti liječnički pregled, niti im je cilj pružati  medicinsku uslugu. Svi objavljeni članci, te komunikacija između registriranih korisnika  su isključivo informativnog karaktera, te služe tome da  članovi putem  međusobne komunikacije  mogu bolje razumijeti svoje zdravstveno stanje. Specifični liječnički savjeti se ne pružaju na ovim stranicama, te se u svakom slučaju za dijagnosticiranje i određivanje specifičnog medicinskog tretmana obratite ovlaštenom liječniku i/ili ljekarniku. Eventualno korištenje podataka sa ovih stranica suprotno gore navedenim odredbama i uvjetima, isključiva je odgovornost korisnika.

Iako će Farmavita d.o.o. nastojati korisnicima pružiti uslugu najviše kvalitete, Farmavita d.o.o. niti u kojem slučaju ne jamči, da su podaci koji se nalaze na ovim stranicama najažurniji, niti da su potpuni, točni, ili korisni za točno određenu svrhu, obzirom da su isti isključivo informativnog karaktera. Nadalje, Farmavita d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu štetu nastalu korisniku ili trećemu uslijed primjene bilo kojeg podatka sa stranica www.moj-artritis.net . Svaki podatak koji se nalazi na ovim stranicama, kao i njegovu primjenjivost u praksi, korisnik mora provjeriti s ovlaštenim stručnjakom.

Farmavita d.o.o. također niti u kojem slučaju ne jamči korisniku stalnu dostpunost stranica www.moj-artritis.com, kao niti pravilno funkcioniranje u virtualnom okruženju.  Moj-artrritis .net  je društvena  mreža, čije stranice se dinamički generiraju. Zantan dio sadržaja generiran je od strane registriranih korisnika,  bez nadzora i kontole uređivačkog kolegija. Stoga Farmavita d.o.o. pridržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti sadržaj na navedenim stranicama, bez prethodnog obavještavanja korisnika, a posbno u slučajevima kada je  objavljeni sadržaj netočan, zlonamjeran ili diskriminirajući.

Comments powered by CComment