fbpx

Detox Patch bothsides Dostupno u web trgovini zajednice Moj-artritis.com. Kliknite i naručite. Kako se sve odgovornije odnosimo prema svom zdravlju, tako sve više uviđamo i važnost održavanja čistoće tijela. Od vitalne je važnosti pomoći svom, često iscrpljenom imunološkom sustavu, da povrati svoju prirodnu ravnotežu i nastavi obavljati svoju funkciju. Toksini iz različitih izvora (pesticidi i umjetna gnojiva koji dospijevaju u hranu i vodu, zagađen zrak, stres) nakupljaju se u našem tijelu. Danas se proizvode milijuni kemikalija koje se svakodnevno koriste. Sve to dovodi do akumuliranja toksina u tijelu i posljedično pojave umora i bolesti. Zato je za održavnje dobrog zdravlja izuzetno važno učinkovito i redovito izbacivanje toksina iz tijela.

To najučinkovitije činimo različitim detoksikacijskim metodama. Dobri rezultati mogu se ostvariti korištenjem biljnih preparata za čišćenje (Trimex, Ocean 21, Nopalin), odmaranjem probavnog trakta i jetre postom, čišćenjem i reguliranjem probavnog trakta (Biorela), postom i posebnim režimima prehrane uz stručnu pomoć. A članovima zajednice Moj-artritis  je od sada na raspolaganju još jedna metoda detoksikacije – putem detoksikacijskih jastučića! Spajanjem drevne mudrosti i moderne znanosti odabarano je 10 prirodnih biljnih sastojaka, koji su zajedno spojeni u siguran i djelotvoran jastučić za stopala koji djeluje po noći, dok vi mirno spavate.

Značaj stopala

U istočnjačkoj medicini već se stoljećima smatra da se toksini u tijelu tijekom dana kreću prema dolje, tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim dijelovima tijela, primjerice stopalima. Smatra se da nakupljanje toksina dovodi do raznih degenerativnih bolesti. Primjerice, nakupljanje kiselih toksina u zglobovima uzrokuje reumatizam i artritis. U Aziji postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce. Stopala su ogledala svih glavnih organa, jer je na tabanima smješteno više od 60 akupunkturnih točaka koje predstavljaju najveće organe u tijelu. U pravilu se gornja trećina stopala povezuje sa organima u gornjoj trećini tijela, luk stopala povezuje se sa središnjim organima, dok se peta povezuje sa organima u donjoj trećini tijela.

Detox Patch formula

 • Ocat bambusa (Phyllostachys bambusoides)
 • Ocat čempresa (Cupressus macrocarpa)
 • Turmalin
 • Artemisia iwayomogi (Artemisia japonica)
 • Korijen Achyranthisa (Achyranthis sp)
 • korijen Paeoniae rubrae
 • Sibirski ginseng (Eleutherococcus senticosus)
 • Caragana sinica
 • Platicodon grandiflorum
 • Gljiva Agaricus (Agaricus blazei murill)

Detox Patch = devet biljaka + turmalin

Dostupno u webtrgovini zajednice Moj-artritis.com. Kliknite i naručite

Ne tako davno, jastučići za stopala bili su dostupni samo u Aziji, gdje se prodavalo čak 10 milijuna mjesečno! Detox Patch sadrži posebnu kombinaciju devet biljaka i poludragi kamen turmalin koji prirodno emitira infra crvenu svjetlost koja duboko prodire i opušta. Detox patch koristi drevno istočnjačko znanje botanike kako bi pomogao ublažiti, olakšati i ukloniti otrove. To ćete primijetiti već nakon prvog korištenja. Ako jastučiće stavite preko noći, do jutra će bijeli, suhi jastučići postati tamno smeđi ili crni i mokri, a mogu imati i neugodan miris.

Detox Patch usageKako koristiti Detox Patch?

Izvadite jastučić iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku.

  • Jastučić stavite na sredinu trake.
  • Čvrsto zalijepite Detox patch na taban.
  • Skinite flaster nakon 8-10 sati.

Detox Patch nudi jednostavno, blago i prirodno čišćenje

Svako pakiranje ima ljepljivu traku koja se lako lijepi, tako da jastučići prijanjaju uz kožu. Detox Patch se može staviti na bilo koje bolno ili problematično mjesto kako bi se uklonili toksini iz tog područja. No, za najbolje rezultate, treba ih istovremeno staviti i na tabane. Ovaj period može, ovisno o osobi, trajati dva do tri dana ili dva do tri tjedna, a kod ozbiljnijih bolesti ili veće količine nakupljenih toksina čak i duže. Rezultati će u svakom slučaju biti vidljivi odmah, čim ujutro pogledate jastučiće.
Kad se jastučići ugriju, pore na koži se otvaraju i nakupljene štetne tvari iz krvi i limfe pod djelovanjem osmotskog tlaka izlaze kroz kožu van. Jastučiće možete staviti bilo kada, ali najbolje je preko noći. Ako imate problema s očima, stavite ih iza uha ili na sljepoočnicu, ali ne direktno na oči ili na otvorene rane.

Jedno pakiranje sadrži 12 jastučića.

Comments powered by CComment