Sidebar

12
Sri, Pro
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poštivanje privatnosti korisnika stranica predstavlja za uredništvo www.moj-artritis.net temeljnu brigu. Zato će prikupljati i obrađivati osobne podatke korisnika u skladu sa zakonom.

Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Registracijom na  www.moj-artritis.net  korisnik izražava svoje dopuštenje za korištenje njegovih osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima.

Osobni podaci korisnika www.moj-artritis.com neće se dostavljati trećim osobama bez njihovog izričitog dopuštenja.

Podatke dobivene prilikom prijave korisnika www.moj-artritis.com  će koristiti isključivo za informiranje korisnika o novostima na stranicama www.moj-artritis.net. 

Moj-artritis.net ne upotrebljava kolačiće (engl. cookies) ni druge tehnologije za praćenje aktivnosti ili izvještavanje o aktivnostima korisnika.

Korisnik može u svako doba samostalno izbrisati osobni profil  iz  moj-artrtits.net  evidencije korisnika ili to zatražiti dostavljanjem odgovarajuće obavijesti na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Eventualno daljnje korištenje komentara, pitanja i drugih podataka dostavljenih na  www.moj-artritis.com od strane korisnika vršit će se na način kojim je onemogućena osobna identifikacija korisnika, eventualno uz navođenje pseudonima/ imena korisnika pod kojim se isti predstavio prilikom postavljanja pitanja ili ukoliko je to dopustio prilikom prijave.

Comments powered by CComment

Vrijeme

Zagreb Croatia Mostly Cloud (night), 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:29 am   |   Sunset: 4:12 pm
69%     6.4 km/h     33.695 bar
Forecast
SRI Low: 0 °C High: 6 °C
ČET Low: -2 °C High: 2 °C
PET Low: 0 °C High: 1 °C
SUB Low: -3 °C High: 0 °C
NED Low: -5 °C High: 0 °C
PON Low: -3 °C High: 0 °C
UTO Low: -1 °C High: 1 °C
SRI Low: 0 °C High: 3 °C
ČET Low: 1 °C High: 5 °C
PET Low: 2 °C High: 5 °C

Pratite nas

Newsletter