Sidebar

12
Sri, Pro
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 600

Osobne priče

Dragu članovi i čitatelji, prošle godine sam kupila BioHarmonex 4 i redovito ga upotrebljava. Mogla bih reći da je stalno sa mnom, povremeno ga posudim mužu, ako zasluži (ha, ha). Kupila sam ga prije svega zbog prevencije bolesti, jer mi koji smo osjetili život na svojoj koži možemo posvjedočiti da ništa nije važnije od zdravlja.

Komentiraj (0 Komentara)

White willow kapsule

Pišem vam jer osjećam potrebu pohvaliti vaš proizvod White Willow koji uzimam već nekoliko mjeseci. Dugi niz godina patim od jakih glavobolja, patim i od bolova u gornjem dijelu leđa pogotovo oko lopatica, lumbalnom dijelu, a i bolovi u ramenima su također česti, uglavnom, osjećam se kao Jeremija iz Alan Forda.

Komentiraj (0 Komentara)

Ančica Nakić

Ančica Nakić podijelila je sa nama svoju priču 

Prije dvije godine pojavili su mi se bolovi najprije u lijevom stopalu, potom desnom, a onda i oba koljena. Preko mjesec dana sam imala temperaturu 38-39,5 C. Jako teško sam hodala. Nisam mogla pregibati nogu u koljenu. Uz to su mi bili i otečeni skočni zglobovi i koljena.

Dok sam u kolovozu pred šalterom čekala upis za jednu pretragu, srušila sam se pa su me odmah hospitalizirali. Bila sam u bolnici skoro 3 tjedna. Napravljeno je mnoštvo pretraga i dobiveni zbunjujući nalazi. Potom me otpuštaju na kućnu njegu uz terapiju kortikosteroidima (Decortin), Salazopirin, Arava. Prethodno mi je napravljena punkcija koljena i dobila sam Medrol.

Komentiraj (0 Komentara)

Lukina osobna priča

Zovem se Luka Šimić, imam 25 godina.

Medicinski nalazi:

Sa 17 godina primjećujem oticanje desnog koljena bez ikakvog razloga. Nije bilo nikakvog fizičkog udarca, pokreta ili slično budući da se u to doba nisam bavio sportom. Neobjašnjivo oticanje koljena. Budući da je to bilo prije 8 godina, ne sjećam se kako sam postupio u to vrijeme. Vjerojatno sam išao na rengen koljena koji je pokazao urednu sliku. Moji simptomi su bili: otečenost desnog koljena i zategnutost kože. 

Komentiraj (0 Komentara)

Nenad HorvatReumatološki pacijenti ostaju bez terapije jer pojedine bolnice nemaju novca za liječenje, upozorava Nenad Horvat, predsjednik udruge Remisija koja je pokrenula kampanju "Vraćen život" upravo kako bi pridonijeli osvješćivanju ovog problema te pomogli oboljelima.

Komentiraj (0 Komentara)

vjezbanje umirovljeniciU Maksimiru je otvoren specijalni park za tjelovježbu, projekt vrijedan 168 tisuća kuna, a građanima je na raspolaganju osam različitih sprava za vježbanje

U Domu za umirovljenike Maksimir je svi odmilja zovu "disanje". Uvijek je prva u parku za vježbanje i svima objašnjava važnost disanja tijekom tjelovježbe. Ksenija Mirić ima 86 godina, no i dalje se može pohvaliti pravim sportskim duhom. Obožava trčanje i ples. Jedne je godine čak osvojila četvrto mjesto na državnom prvenstvu u trčanju. No, posljednjih deset godina ima problema s bolovima u kukovima i prošla je čak tri operacije.

Komentiraj (0 Komentara)

Više članaka ...

Vrijeme

Zagreb Croatia Mostly Cloud (night), 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:29 am   |   Sunset: 4:12 pm
69%     6.4 km/h     33.695 bar
Forecast
SRI Low: 0 °C High: 6 °C
ČET Low: -2 °C High: 2 °C
PET Low: 0 °C High: 1 °C
SUB Low: -3 °C High: 0 °C
NED Low: -5 °C High: 0 °C
PON Low: -3 °C High: 0 °C
UTO Low: -1 °C High: 1 °C
SRI Low: 0 °C High: 3 °C
ČET Low: 1 °C High: 5 °C
PET Low: 2 °C High: 5 °C

Pratite nas

Newsletter