Sidebar

12
Sri, Pro

Postanite Renarthro maneken/ka i zaradite 200 kn za pola sata!

Renarthro manekeka

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Renarthro traži manekenke i manekene. Možete zaraditi 200 kuna za pola sata video snimanja, ako se kvalificirate kao Renarthro manekenka ili maneken.

 "Manekenske proporcije" nisu potrebne. Čak što više, prednost imaju osobe u zrelijoj životnoj dobi

Renarthro je patentirani dodatak prehrani na bazi ekstrakta iz aromatičnih smola tamjna i smirne.  Narodna medicina već stoljećima koristi aromatične smole tamjana i smirne u svrhu liječenja različitih kroničnih upalnih oboljenja. Biblija, egipatski papirusi, Vede i Kur'an spominju tamjan i smirnu. Tri mudraca - Gašpar, Melkior i Baltazar donijeli su upravo tamjan i smirnu na poklon malome Isusu. U njihovo vrijeme, to su uz zlato bili najvredniji pokloni. 

Inovacija koju je tvrtka Farmavita d.o.o. patentno zaštitila, očituje se u tome da učinkovitost Renarthra nije jednostavan zbroj djelovanja pojedinačnih komponenti, već se radi o sinergiji pri čemu se djelovanje svakog sastojka umnaža u kombinaciji s drugim sastojcima. 

Kako se prijaviti? 

1. Na svom Facebook profilu napišite zašto volite neki od Renarthro proizvoda. Uz tekst dodajte i link na Renarthro proizvod o kojem pišete. Pojedinačni proizvodi su na ovom linku: https://moj-artritis.com/trgovina/renarthro-proizvodi

2. Objavu sa svog profila podijelite na Facebook stranici  od Renarthra: https://www.facebook.com/renarthro.international/

To je dovoljno za prijavu.

Nikad nije kasno za manekensku karijeru. Prihvatite izazov.  Krenite sada ????

Kako će se birati manekenke i manekeni? 

Tvrtka Farmavita će svaki prvi tjedan u mjesecu pregledati prijave i odabrati manekene/ke koji su se kvalificirali. Oni koji su odabrani dobit će obavjest putem Facebooka i dogovorit ćemo vrijeme snimanja. Poslat ćemo vam video snimatelja, koji će snimiti vašu kratku izjavu i isplatiti vam 200 kuna honorara za pola sata snimanja. Snimljeni video će biti objavljen na YouTube-u, Facebooku, stranicama zajednice Moj-artritis i Renarthro stranicama. 

Osim novčane naknade, svaka manekenka ili maneken dobit će Renarthro poklon paket u vrijednosti 258 kuna.  

Ovaj natječaj za Renartho manekenke i manekene nije vremenski ograničen. Za sada se mogu prijavljivati jedino osobe koje žive u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumunjskoj, Kosovu, Njemačkoj i Engleskoj. 

Eventualna pitanja i komentare možete ostaviti na ovoj stranici. Odgovorit ćemo što brže možemo. 

Comments powered by CComment

Izdvojene vijesti

Vrijeme

Zagreb Croatia Mostly Cloud (day), 1 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:29 am   |   Sunset: 4:12 pm
61%     4.8 km/h     33.695 bar
Forecast
SRI Low: 0 °C High: 6 °C
ČET Low: -2 °C High: 2 °C
PET Low: 0 °C High: 1 °C
SUB Low: -3 °C High: 0 °C
NED Low: -5 °C High: 0 °C
PON Low: -3 °C High: 0 °C
UTO Low: -1 °C High: 1 °C
SRI Low: 0 °C High: 3 °C
ČET Low: 1 °C High: 5 °C
PET Low: 2 °C High: 5 °C

Pratite nas

Newsletter