Starodrevni austrijski pripravak za opuštanje i masažu - Moj-artritis Zajednica

franz gruppel kl 1Holzhacker Franzbranntwein tonik i gel kozmetika je za kućnu uporabu, proizvedena po drevnoj recepturi za utrljavanje i grgljanje. Holzhacker linija proizvoda za masažu je pripravak iz čistog alkohola, ekstrakta arnike, ulja borovih iglica, mentola, kamfora i čistog vinskog destilata. Idealan za osvježenje i ublažavanje napetosti.
Upotrebljava se: u sportu, prilikom pješačenja, na putovanju, pri povećanim dnevnim naporima, za okrepljujuće masaže tijela, u brizi za bolesne i nemoćne, za osvježenje usne šupljine. Prvi osjet je rashlađivanje, čime se osvježavaju umorni, napeti mišići i time doprinosi ugodnom osvježenju.

Djelovanje: potiče prokrvljenost, opušta, smanjuje upalu mišića nakon napora, protiv boli u zglobovima i leđima, glavobolje i napetosti, čisti nečiste dijelove kože, protiv hladnih nogu. Tonik grgljanjem osvježava usnu šupljinu.
Aktivni sastojci: eterično ulje borovih iglica, ekstrakt arnike, kamfor, mentol, čisti vinski destilat, alkohol, voda.
Samo za vanjsku primjenu i grgljanje.
Uporaba: Nanijeti na zdravu i neoštećenu kožu više puta dnevno i lagano utrljati. Usnu šupljinu ispirati grgljanjem 1-2 puta na dan (ispljunuti nakon grgljanja). Kod znakova preosjetljivosti prekinuti i isprati vodom.
Proizvodi: RIVIERA , Tullin, Austrija
Distribuira: Kadulja A.M. d.o.o., A. Hebranga 52, 10430 Samobor, www.kadulja.hr

Ovaj proizvod možete kupiti u web-trgovini zajednice Moj-artritis.com

   

 

 

Pridružite nam se!

Pronađite srodnu dušu za druženje, razmjenu i podršku.

Pratite nas na

facebook   google plus   twitter

UDJELITE LIKE ZA PODRŠKU

Web trgovina zajednice Moj-artritis